Isloep introduceert de nieuwe Rapida 777 op de HISWA te water

Boot verkopen - YachtFocus

Ook dit jaar brengt de firma Isloep  een nieuwe innovatieve tender op de markt; De Rapida 777. Deze boot wordt gekenmerkt door zijn veelzijdige karakter. Een boot om heerlijk mee te cruisen met gasten, maar ook om sportief te gebruiken.

Deze tendersloep kan namelijk uitgerust worden met zowel een stille motor voor het “loungen” op plassen en meren, als met een grotere motor tot wel 180 PK, die de Rapida 777 opstuwt tot snelheden over de 50km/uur. Door het speciaal ontworpen onderwaterschip blijft de Rapida 777 onder alle omstandigheden stabiel en makkelijk bestuurbaar.

De Rapida 777 is de vierde boot die wordt toegevoegd aan de Rapida productlijn. Al deze schepen worden gekenmerkt door een attractief strak design en een praktische indeling met onder meer een groot zonnebed op het achterdek, dat flexibel in te delen is.

De boot wordt standaard geleverd met een groot aantal extra’s, zoals een uitgebreid teak- en RVS-pakket, een comfort- en veiligheidspakket, een koelkast, toilet, vlaggenstok enz. De Rapida 777 is klaar om weg te varen. Hij is te zien op de HISWA te water 2015, standnummer  D.16.

Meer informatie vindt u op www.isloep.nl

terug