Deep Water Yachts komt met Korvet 175 Long Range

Van de bouwer van de Motorboot van het Jaar 2015 – Deep Water Yachts – rolt een nieuw ontwerp van de tekentafels van een snel, onder CE-A ontworpen, rondspant aluminium motorjacht. De stijlvolle Korvet 175 LR (long range) is een door Willem Nieland verder ontwikkelde en grotere versie van de succesvolle Korvet 14 CLR waarbij dezelfde uitgangspunten van kwaliteit, zeewaardigheid en efficiëntie zijn toegepast.

Als verdringer kruist de Korvet 175 LR boven zijn rompsnelheid en met 7000 liter brandstof aan boord is het vaargebied nagenoeg onbegrensd. Met twee motoren en dubbel uitgevoerde apparatuur is redundantie gewaarborgd.

Het enorme stuurhuis biedt ruimte voor een volwaardige brug, kantoor en een keuken met eettafel. Benedendeks bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan twee met en-suite. Tevens een lounge en een technische ruimte voor wassen en drogen, extra vries- en koelcapaciteit en een watermaker.

Het achterdek is beschut en geeft toegang tot de motorkamer en lazarette. De compacte “top-cockpit” of fly bridge is bereikbaar in slechts een paar treden en biedt de mogelijkheid om bij alle weersomstandigheden beschut buiten te sturen.

De Korvet 17 LR is bestemd voor comfortabele lange tochten onder alle omstandigheden, waarbij met een hogere kruissnelheid dan gebruikelijk voor verdringerjachten, grote afstanden relatief snel en efficient kunnen worden afgelegd.

Meer informatie op: www.deepwateryachts.com

terug