Nieuwe Hanse 315 primeur

Met trots presenteert West Yachting hun kleinste telg binnen de Hanse familie: de HANSE 315.

Er is gebruikt gemaakt van een nieuwe romp en dek lay-out, ontworpen door Judel & Vrolijk design waarbij de focus op elegante, sportieve zeileigenschappen en het comfort aan boord ligt. De romp en het dek worden vervaardigd uit vinylester hars waardoor een stijver en lichter geheel is gevormd.

Er is meer oppervlakte zeil toegepast en standaard wordt dit schip voorzien van een helmstok om aan de toenemende vraag van daysailers te kunnen voldoen. Het grote voordeel van deze HANSE 315 is dat er naast goede zeileigenschappen een riante leefruimte onderdeks wordt geboden. Zo is er in de achter cabine een royaal dwarsscheeps bed met een minimale lengte van 2.00 meter. Verder heeft de HANSE 315 onderdek een stahoogte van ruim 1.90 meter, veel opbergruimte en natuurlijke lichtinval. Standaard is de diepgang 1.85 meter en behoort een korte kiel van 1.39 meter tot de mogelijkheden.

Door de diversiteit in houtsoorten en vloeren kan deze HANSE weer tot een uniek en persoonlijk jacht worden samengesteld. De kuip is eventueel af te sluiten met een bad platform en een dubbele stuurinrichting behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is deze HANSE ook weer alleen te varen door de zelfkerende fok op een overloop en zijn alle vallen en schoten naar de stuurman/vrouw geleid.

De primeur zal door West Yachting tijdens de HISWA te water Amsterdam in september dit jaar worden gepresenteerd.

Afmetingen:
9.62 x 3.35 x 1.85/1.39

Prijs vanaf:
€ 72.479,- inclusief BTW af werf

www.westyachting.nl

terug