Introductie H2home600

Pedro-Boat

Pedro-Boat komt met de H2home600, een betaalbare chalet op het water. Compacter dan de H2home1150, maar zeker vergelijkbaar in luxe.

De Groninger scheepswerf richtte zich jarenlang enkel op de vaarders van motorkruisers. Enige jaren geleden breidde de doelgroep uit middels de introductie van de Liberty en de H2home1150. Echter, de sloep- en kleine motorbootvaarders werd niet bereikt met deze series. De H2home600 brengt daar duidelijk verandering in.

Miranda de Veen legt het concept uit: “U bent lekker aan het varen geweest met uw sloep of (kleine) motorboot; onderwijl genietend van de zon, het water en de natuur. Hoe perfect is het om daarna uw boot af te meren aan uw riant privé-terras? Niet meer zeulen met weekendtassen en koelboxen, maar uw eigen huis op het water met uw eigen aanlegplaats. De H2home600 van Pedro-Boat maakt het mogelijk!”

De waterwoning wordt gebouwd door een scheepsbouwer en is dus gecertificeerd als boot. Hierdoor heeft de eigenaar geen vergunning nodig en de waterwoning past in iedere jachthaven in de box. Omdat de H2home600 fungeert als chalet op het water, is deze optimaal geïsoleerd zodat verblijf onafhankelijk is van het watersportseizoen. ’s Winters schaatst men vanaf het terras het meer op.

Het uitzicht vanaf het terras en de luxe van het chalet kunnen door de eigenaar zelf worden bepaald. De vakantiewoning wordt compleet naar wens gebouwd, inclusief keuken en sanitair, voor onder de € 50.000,-. Net als bij de nieuwe Pedro-boten verstrekt de werf 5 jaar garantie op de recreatieboot.

Leest u hier meer over op www.pedro-boat.nl

terug