Fotoshoot Linssen jachten bij Jonkers

Jonkers Yachts

Jonkers Yachts uit Scharendijke heeft afgelopen zaterdag de grootste vloot Linssen schepen gefotografeerd. Dit gebeurde vanuit de lucht met een helikopter. Met maar liefst 45 Linssen klanten uit Nederland en België werd op 13 Linssen schepen een tocht gemaakt over de Oosterschelde.

Foto’s: Dick van der Veer fotografie

Vrijdagavond werd er voorafgaand aan de vlootschouw een borrel aangeboden door Jonkers Yachts, de dealer van Linssen Yachts in Zeeland. Daarna werd een diner geserveerd in Zierikzee. Volgend jaar wordt de traditie voortgezet, dan verwacht Alexander Jonkers zelfs een vlootschouw van minimaal 25 Linssen schepen te begeleiden.

En er staat meer op het programma: begin juli start Jonkers Yachts een toertocht met veertien schepen van Linssen klanten. Deze tocht leidt via de zuidkust van Engeland naar het eiland Wight.

Meer informatie is te vinden op www.jonkers.org

terug