Frisse wind waait door het Aquaverium

Ook voor de motorboten, sloepen en al het andere vaarwerk is er eindelijk eens goed nieuws te melden betreffende het Aquaverium in Grou. Het lijkt wel eens dat de negatieve verhalen over het Aquaverium in Grou er eerder waren dat het gebouw ontworpen en gebouwd was. Precies dat was wat de twee echte boot ondernemers Wels Watersport en Jachtbemiddeling Sneekerhof het meeste dwars zat. Het was hoogtijd voor actie, positieve actie en nu zij samen daar de kans voor kregen, pakten zij dat met beide handen aan.

Herboren is de organisatie nu in handen van deze twee ondernemers die met de watersport zijn opgegroeid. Nog maar kort geleden zijn de laatste min of meer storende factoren mooi weg gewerkt en is de nieuwe start begonnen. Er wordt nog verder opgebouwd maar je ziet het stralen en ieder watersporthart gaat weer sneller kloppen.

Het Aquaverium is het weer het paradijs voor iedere watersport liefhebber. De permanente botenshow biedt de op een na grootste collectie boten aan en is daardoor een prima plaats om de boot te verkopen. De watersportwinkel heeft voor iedereen wat hij zoekt, of kan het vrijwel altijd snel leveren. Ook eigen producties lopen straks van stapel. Heel bijzondere varende vakantiehuisjes en unieke weekendkruisers worden onder eigen naam geproduceerd.

In het Aquaverium vindt u ook Frisian Sails, een zeil en tentenmaker die meer doet dan u zult verwachten. Natuurlijk herstellen, maken en zelfs reinigen van al het stoffeerwerk en zeilwerk maar ook eigen innovaties worden geproduceerd. Voor het eerst wordt er aandacht besteed aan het personaliseren van uw boot. Op allerlei manier kunt u uw boot en de aankleding geheel in eigen stijl en smaak krijgen zelfs met de naam van uw boot er op.

Voor de doe-het-zelver biedt het Aquaverium straks volop gelegenheid om droog binnen zelf aan uw schip te werken, ook buiten komen speciale faciliteiten.
Binnen is er voldoende ruimte voor winterberging van boten maar ook campers en caravans kunnen er onder dak overwinteren. Laat u verrassen door de scherpe tarieven.

Heeft uw boot antifouling nodig doen we het voor u. Als u het wilt kunt u het ook zelf doen of samen met ons. Motor een servicebeurt of de hele boot een winterinspectie? Geen probleem, in het Aquaverium staan vakmensen voor u klaar, is er ruimte, know how vakkennis en zijn bijna alle materialen op voorraad.
Meer wind, nog meer positieve impulsen.

Dat mooie gebouw het Aquaverium is natuurlijk veel te mooi om niet voor andere doeleinden gebruikte te worden. Er zijn al gesprekken om er presentaties te gaan houden. Dan mag u denken aan de presentatie van nieuwe producten, modeshows en artwork. Kunstenaars en fotografen en dan niet alleen de professionals kunt u er verwachten er is ruimte genoeg en er zijn mogelijkheden ten over.

Wilt u weten of er voor uw ideeën ook ruimte en mogelijkheden zijn, neem dan even contact met het Aquaverium, de nieuwe ondernemers staan voor veel open. Kom eens langs en overtuig u zelf er zijn mogelijkheden genoeg.

 

terug