Eerste IJsseldelta Watershow Hattem een succes

Met bijna 15.000 bezoekers in de binnenstad van Hattem was het er gezellig druk afgelopen weekend. Ook de IJsseldelta Watershow op 20 en 21 juni kon rekenen op een leuk bezoekersaantal. Vooral de combinatie met de festiviteiten in de binnenstad maakte het tot een interessant geheel.

Organisatoren René Jorna en Joep Beerlage van IJsseldelta Marina Hattem en Schepenkring Hattem zijn ruimschoots tevreden. “We hebben ons goed kunnen presenteren en kregen van alle kanten complimenten over het evenement”. Met het verhuren van een paar ligplaatsen, interessante gesprekken met potentiële opdrachtgevers en de verkoop van een van de aangeboden jachten zijn er genoeg redenen om dit volgend jaar weer te organiseren.

Een van de deelnemers, Arjan Bruintjes van Veno Yachtservice, kijkt terug op een succesvol weekend. “Gelijk na de opening had ik de eerste vruchtbare gesprekken die hopelijk iets opleveren”. Ook John de Boer van JdeB Steamcleaning is tevreden. Hij liet bezoekers kennismaken met het polijsten en sealen van alle soorten jachten.

Zaterdagmiddag was er aansluitend op de watershow een gezellige borrel voor alle bezoekers. Hierbij was ook de burgemeester van Hattem aanwezig.

terug