YachtFocus op Hanseboot Ancora Boatshow in Duitse Neustadt

Duitslands grootste in-water bootshow, de Hanseboot Ancora Boatshow, opent morgen haar deuren met nieuwe hoogtepunten zowel op het land als in het water van de Oostzee. YachtFocus is erbij en deelt er YachtFocus Magazine en de Quality Boats Holland Guide uit.

Masten en motoren, zon en zand, informatie en inspiratie – dat zijn de ingrediënten die de Hanseboot ancora boot show een populaire ontmoetingsplaats voor (aspirant) watersporters maken. Van 29 tot en met 31 mei is de Ancora Marina in Neustadt gevuld met ruim 140 boten en meer dan 70 pagodetenten met watersportdiensten en -producten. Ook de Nederlandse werven worden vertegenwoordigd middels het exportboek Quality Boats Holland Guide dat hier door watersportuitgeverij YachtFocus Media wordt uitgedeeld.

Bekende werven
Traditioneel zullen de vlaggen van diverse Europese scheepsbouwers ook op deze beurs wapperen. Bekende namen zoals Bavaria, Jeanneau, HanseYachts, Hallberg Rassy, ​​Najad en X-Yachts tonen hun nieuwste modellen op de Hanseboot Ancora Boatshow. Adventure Yachts uit Zweden presenteert een sportief aluminium jacht van 55 voet. De Beierse dealer van het Engelse Cutter Yachts presenteert haar nieuwe zeiljacht, de Cornish Crabber 26. Dit 10-meter lange jacht betovert met zijn traditionele Engelse lijn en klassieke gaffeltuig. En natuurlijk zijn er ook motorboten zoals de Runabout Venezia 28 Sport en de XO 250 Open.

Zelf testen
Het kleurrijke ondersteunende programma voor jong en oud biedt tal van kansen om boten met een breed scala van facetten op het water te testen. Zo kunnen kinderen kunnen zelf een vaartochtje maken in een Optimist of gemotoriseerde rubberboot.

Nieuw event
Op de zaterdagavond is er dit jaar een geheel nieuw event op het jachthaventerrein: de ‘White Dinner’. Deze outdoor picknick in het haven start om 18:30, nadat de boatshow gesloten is. De naam zegt het al: de deelnemers, in het wit gekleed, worden uitgenodigd voor een ​​uitgebreide picknick geserveerd op met witte tafelkleden en witte schotels bedekte tafels. “Exposanten en bezoekers kunnen genieten van een perfecte einde van een drukke dag in een prachtige, unieke sfeer.”

De Hanseboot Ancora Boatshow vindt plaats van 29 tot en met 31 van mei 2015 op de Ancora Marina in Neustadt / Holstein. De show is geopend van vrijdag tot en met zondag van 10:00 aan 18:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op www.hanseboot-ancora.de.

terug