Leuke 1800-waterkaarten gadgets verkrijgbaar via Vrolijk Watersport en ARC Marine

ARC Marine

Om te kunnen navigeren op zee zijn de 1800 Serie waterkaarten van de Dienst der Hydrografie onmisbaar aan boord. Tot nu toe zagen we deze lichtgele waterkaarten alleen terug op de navigatietafel, maar dankzij een nieuwe collectie nautische tafelaccessoires vinden we ze nu ook terug op de borreltafel!

Onder de toepasselijke naam ‘1800’ lanceert ARC Marine in samenwerking met Vrolijk Watersport een collectie servetten en onderzetters die gesierd worden door de herkenbare waterkaarten van de Dienst der Hydrografie. Zo kan de kapitein zijn route over zee bepalen, terwijl hij en zijn gasten genieten van een nautische borrel. Elke waterrijke regio in Nederland en België heeft een eigen set onderzetters. Dus of je bestemming nu Vlieland of Breskens is, deze onderzetters en servetten navigeren jou er zo heen!

De 1800-collectie is verkrijgbaar via www.arcmarine.eu en www.vrolijk.nl en bij de meeste watersportwinkels.

terug