Expertisebureau CED Watersport officieel van start

CED Watersport

Op 1 januari 2015 heeft Unigarant NV, in de watersport ook bekend als Garantex Expertise, haar expertisewerkzaamheden ondergebracht bij CED. Na een periode van overdracht en integratie, presenteert CED Watersport zich nu officieel tijdens de Week van de Watersport. De pleziervaartuigen experts zijn inmiddels volop aan de slag onder de nieuwe naam. Hiermee is CED Watersport het grootste expertisebureau in Nederland op het gebied van vaartuigen, ook op het gebied van onafhankelijke conditiekeuringen en taxaties namens de ANWB.

Volle kracht vooruit
Vanzelfsprekend koestert CED Watersport de samenwerking die Garantex met haar relaties heeft opgebouwd. Zij krijgen dan ook dezelfde service die zij gewend waren: experts die snel ter plaatse zijn, vlotte rapportages en scherpe tarieven. Nieuw is dat de experts nu kunnen putten uit de enorme hoeveelheid kennis en innovatieve slagkracht die binnen de CED Groep aanwezig is. Momenteel ontwikkelt CED Watersport dan ook innovatieve producten en diensten binnen de watersportexpertise, zoals een verkorte manier van rapporteren en digitale expertise op afstand. Vernieuwingen in de markt die, zowel bij bestaande als nieuwe opdrachtgevers, zullen leiden tot het efficiënter afhandelen van schades en het versterken van de klantrelatie.

Eén adres voor alle vaartuigexpertise
CED Watersport heeft alle technische kennis van vaartuigen in huis. De deskundige experts verzorgen door het hele land objectieve taxaties, heldere conditiekeuringen, gedegen schade-expertise, professionele bouwbegeleiding en grondig diefstalonderzoek. Daarnaast voert CED Watersport ook onafhankelijke conditiekeuringen en taxaties uit namens de ANWB.

Kijk voor meer informatie op www.ced-watersport.nl.

terug