Dubbel feest in Hattem tijdens IJsseldelta Watershow 2015

Op 20 en 21 juni is het groot feest in en rond de jachthaven van Hattem. In de binnenstad is er op zaterdag 20 juni een grote markt en speelt het Groot Hanze Shanty Festival. In de haven van Hattem is er dat weekend een grote watershow.

Verschillende nautische bedrijven zullen zich dat weekend presenteren. Bezoekers kunnen niet alleen kennis maken met deze bedrijven maar zelfs genieten van spectaculaire demonstraties, rondvaarten of een rondje snel varen op de IJssel. Op zaterdag 20 juni zal de jachthaven van Hattem, IJsseldelta Marina, onder het genot van een hapje en een drankje officieel geopend worden.

Organisatoren René Jorna en Joep Beerlage van Schepenkring Hattem en IJsseldelta Marina Hattem hebben er zin in: “De organisatie is nog in volle gang, maar het programma begint al vorm te krijgen. Zo kunnen de bezoekers een presentatie van nieuwbouw jachten en first-class gebruikte jachten verwachten, maar ook proefvaarten, rondvaarten, een lounge met een wijnproeverij en hapjesbar, optredens van het Hanze Shanty Festival en kan er een rondje worden snel gevaren op de IJssel. En dat is nog niet alles. In de aanloop naar het evenement komen daar elke week weer nieuwe activiteiten bij.” Voor het laatste nieuws over de IJsseldelta Watershow gaat u naar de Facebookpagina van IJsseldelta Marina.

terug