Boten- en Camperbeurs Gorinchem vindt mediapartners in YachtFocus en ANWB Waterkampioen

De Boten- en Camperbeurs in Gorinchem is een media samenwerking aangegaan met YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Het Gorcumse evenement wordt uitgebreid aangekondigd in de populaire watersportbladen en –sites. Daarnaast zitten er voor particuliere deelnemers met een schip heel veel voordelen vast aan een inschrijving dit jaar.

Boten- en Camperbeurs Gorinchem
De Boten- en Camperbeurs wordt elk jaar eind september in Gorinchem georganiseerd, sinds 2012 in combinatie met een camperbeurs. Deze beurs trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en is daarmee één van de grootste evenementen van de stad. Juist de laagdrempeligheid en de gemoedelijke sfeer zorgen voor een grote toestroom van mensen uit de hele regio. Dit jaar vindt de Boten- en Camperbeurs plaats op 25 en 26 september. www.botenencamperbeursgorinchem.nl

Boten- en Camperbeurs gaat landelijk
In 2015 is de Gorcumse beurs aan tafel gegaan met twee landelijke mediapartners: YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Zij zijn beiden al jaren enthousiaste deelnemers aan de beurs in Gorinchem. In het zomernummer van de ANWB Waterkampioen staat de Boten- en Camperbeurs uitgebreid in de schijnwerpers, waardoor het landelijke aandacht krijgt. YachtFocus plaatst berichten over de Boten- en Camperbeurs via onder meer Bootaanboot.nl.

Gratis mediapakket voor deelnemers aan de Boten- en Camperbeurs
Particulieren die met een schip deelnemen aan de beurs krijgen in 2015 zeer aantrekkelijke extra’s door de samenwerking. Tijdens de beursdagen voeren experts van CED gratis quickscans uit aan boord van de schepen. Voorafgaand aan de beurs profiteren particuliere deelnemers bovendien van een gratis mediapakket bij YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Om van de meeste voordelen te profiteren, moeten particulieren met een schip zich wel voor 1 juli aanmelden.

terug