Barnautica en Nicolaas Witsen houden Super van Craft Open Dag op 25 mei

Super van Craft mailing

Jachtwerf Klaassen, bouwer van o.a. Super van Craft jachten, is per 1 april 2015 overgenomen door Jachtwerf Nicolaas Witsen. Daarmee breidt de werf haar diensten nog verder uit. Barnautica Yachting zal de werf vanuit de makelaardij ondersteunen bij de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte Super van Craft jachten.

Ter gelegenheid van de overname organiseren Nicolaas Witsen en Barnautica Yachting gezamenlijk een Open Huis op tweede Pinksterdag (maandag 25 mei).

De werf is open voor bezichtiging en er zal een aantal Super van Craft schepen te water te bezichtigen zijn. Zo ligt o.a. de Super 1480, de Super 1320 en de Klaassenvlet 1150 klaar, maar bijvoorbeeld ook de nieuwste telg uit de Super van Craft stal: de River 1250. Ook de verkoophal van Barnautica Yachting met gebruikte boten van diverse merken is de hele dag geopend.

De Open Dag vindt plaats van 11:00 en 17:00 uur op de Kraspolderweg 2 te Alkmaar.

Wie voor een specifieke boot wil komen kijken, kan het best van te voren even bellen, om zeker te zijn dat de boot ter plaatse zal zijn.

www.barnautica.nl

www.nicolaaswitsen.nl

terug