White Whale Enkhuizen opent kantoor op het terrein van de Gier Maritiem

White Whale Yachtbrokers bestaat uit meerdere, zelfstandig opererende kantoren in Europa, waarvan inmiddels 5 kantoren in Nederland. White Whale Yachtbrokers Enkhuizen bestaat al meer dan 6 jaar en wordt gerund door Robert de Vries. Dit kantoor bedient de regio Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

De eerste jaren werd gewerkt vanuit kantoor aan huis, maar inmiddels is WWY Enkhuizen uit haar jasje gegroeid. Het is tijd de zaken groter aan te pakken, daarom wordt een kantoor geopend op het terrein van de Gier Maritiem, Volmolen 4B in Enkhuizen.

Er is gekozen voor deze locatie omdat er een langdurige en plezierige samenwerking tussen de Gier Maritiem en WWY Enkhuizen bestaat. Op deze manier zijn de lijntjes nog korter en kunnen de bedrijven elkaar nog beter van dienst zijn. Het is een goed bereikbaar bezoekadres met ruime parkeergelegenheid. Op het terrein zijn alle faciliteiten van een werf aanwezig, waaronder een 100-tons kraan, dus ook de grote jachten kunnen er terecht. Keuringen en taxaties kunnen dus op eigen terrein uitgevoerd worden.

Op zaterdag 4 april 2015 om 14.00 uur zal het kantoor feestelijk geopend worden. De Vries: “Iedereen is van harte welkom.”

terug