Open Lemsteraken Dagen bij Dirk Blom Lemsteraken

Op 17, 18 en 19 april aanstaande houdt Dirk Blom Lemsteraken zijn Open Lemsteraken Dagen in de showroom op de Kampwei 10 in Workum. Een ultieme dag voor de liefhebber. Wat maakt de Lemsteraak nu zo bijzonder? In Workum weten ze dat wel.

“Zeilen met een Lemsteraak is een beleving. Met vol tuig op het wad vaart u met plezier over het wandtij en bezoekt bijvoorbeeld het Waddeneiland Schiermonnikoog. Onderweg strijkt u de zeilen en legt het schip een tijdje op een zandbank. De kinderen scharrelen rondom de aak en verzamelen schelpjes en krabben in hun emmertje. Maar ook hardzeilen met de Lemsteraak is een passie waaraan veel mensen zich graag overgeven. De Lemsteraak leent zich uitstekend voor het wedstrijdzeilen. Kortom, een prachtig en comfortabel gezinsschip met vele mogelijkheden.”

De specialist
Dirk Blom Lemsteraken is de specialist op het gebied van de Lemsteraak. In hun aanbod treft u Lemsteraken in de lengte van 9 tot 18 meter in alle prijsklassen. Dirk Blom licht toe: “Iedere aak heeft een onmiskenbaar eigen karakter, het ene schip is razend snel, het andere luxe en weer een andere aak is een prachtig en gezellig familieschip. En voor veel Lemsteraken geldt dat al deze eigenschappen in een schip zijn verenigd. In onze showroom in Workum kunt u een groot deel van ons aanbod in een dag bekijken en zo schepen met elkaar vergelijken. Dirk Blom Lemsteraken kan u uitstekend en uitgebreid adviseren op het gebied van de Lemsteraak, en het akenzeilen. Wij adviseren u over gebruikte Lemsteraken. Maar ook wanneer u overweegt een aak te laten bouwen, of wensen heeft op het gebied van service en onderhoud, dan kunt u uitstekend bij Dirk Blom Lemsteraken terecht.”

Open Dagen
Tijdens de Open Lemsteraken Dagen is de showroom op vrijdag geopend van 14.00 – 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Het team Dirk Blom Lemsteraken en Workumer Jachthaven is aanwezig om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Kijkt u voor meer informatie op de website www.dirkblom.nl

terug