Komende zondag: Open Watersportdag in Uitgeest

Op 26 april 2015 beleeft Uitgeest de eenendertigste editie van de Open Watersportdag.

Ook dit jaar is er in het watersportdorp vanaf 11.00 uur van alles te beleven. Hoogtepunt is de tweedehands botenbeurs waar
onder meer Barnautica Yachting haar aanbod toont. Op Jachthaven Zaadnoordijk (Lagendijk 7 in Uitgeest) zullen onder meer een Bekebrede Kotter 1300 AK, K-1150 Offshore, Bavaria 36, Makma Caribbean 36, Aquanaut Beauty 1000, Jan van Gent 820 Soft Top en Inter 7700 Nor-Line klaarliggen.

Daarnaast zijn er aquabubles, rondvaarten met diverse soorten boten zoals een skûtsje, een snelle RIB en een 31e Open Watersportdag in Uitgeest stoomboot, een gezellige zeemansmarkt, een demonstratie van de Marine Roadshow, een Flyboard demonstratie, Micro Magic modelzeiljachtjes, een drakenboot demonstratie, duiken in een duiktank en is er een mogelijkheid tot zeilen en surfen.

Meer informatie is te vinden op www.openwatersportdag.nl en www.barnautica.nl

terug