BestBoats International Yachtbrokers vanaf 1 mei 2015 officiële Yachtbroker bij Valckx Watersport in Well

BestBoats

BestBoats International Yachtbrokers neemt vanaf 1 mei 2015 alle activiteiten met betrekking tot de makelaardij van gebruikte boten over als Partner van Valckx Watersport in Well.

Arie Drenth, directeur van BestBoats International Yachtbroker, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij als eigenaar van een groot watersportcentrum in Midden-Limburg. Hij heeft naast de makelaardij in gebruikte boten ook vele jaren nieuwe jachten verkocht als dealer voor gerenommeerde werven.

BestBoats heeft net als de meeste kwaliteitsmakelaars een professionele verkoopomgeving. BestBoats is daarbij onderscheidend op het gebied van online- marketing en presentatie, en met een eigen vestiging in Berlijn. BestBoats bedient dan niet alleen Nederland, België en het Duitse Ruhrgebied, maar ook het enorme watersportgebied rondom de stad Berlijn.

Flinke stap vooruit
Door internet is de aan- en verkoop van jachten internationaal en vooral transparant geworden. BestBoats zet dan ook volledig in op nieuwe media met een geavanceerde website en een optimale presentatie van de aangeboden jachten. De centraal gelegen vestigingen in Nederland en Duitsland maken daarbij het plaatje compleet. Het volledige aanbod van alle BestBoats locaties zal zowel op de website van BestBoats als ook op de website van Valckx Watersport worden getoond en bij iedere wijziging direct worden aangepast.

Martien Valckx van Valckx Watersport: ‘De keuze om te gaan samenwerken was voor ons snel gemaakt. Onze jarenlange zakelijke relatie en de uitgebreide verkoopmogelijkheden die BestBoats biedt, zijn voor onze bestaande relaties een flinke stap vooruit. De kopers en verkopers weten dat we staan voor kwaliteit en kunnen op ons rekenen. Met deze samenwerking zijn we in staat onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en succesvolle resultaten te behalen.

Trots op samenwerking
BestBoats International Yachtbrokers heeft momenteel diverse verkooplocaties in binnen- en buitenland. Alles wat bij de aan- of verkoop van een jacht belangrijk is verzorgt BestBoats voor u, de taxatie, financiering, verzekering, kadastrale registratie, en ook het transport via het water of de weg. Als een schip voldoet aan onze kwaliteitseisen is BestBoats ook bereid een schip in te ruilen wanneer de verkoper daar zelf geen interesse in heeft.

Arie Drenth: ‘Wij zijn erg trots op de samenwerking met Valckx Watersport en blij dat wij deze mooie locatie ook als verkooplocatie van BestBoats mogen aanbieden. De komende tijd zal ook het terrein, het kantoor en een gedeelte van de website worden aangepast aan de BestBoats Look en Feel. BestBoats blijft zich de komende jaren ontwikkelen en uitbreiden over een andere boeg. Wij zijn er klaar voor!’

Meer info: www.bestboats.nl

terug