Beleef het watersportgevoel tijdens het Lente Event van De Sloepenmarkt in Grou

Sloepenmarkt

Tijdens de week van de watersport organiseert De Sloepenmarkt uit Grou op zaterdag 2 en zondag 3 mei Het Sloepenmarkt Lente Event. Dit weekend kunnen bezoekers hét watersportgevoel beleven en ervaren.

Sloepen & Motorboten en mooie auto’s
Er zijn 80 jonge Sloepen & Motorboten in de showroom om te bezichtigen. Er is een mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in de werkplaats. Naast de boten zijn er ook mooie nieuwe en snelle auto’s te bewonderen.

Er op uit op het water & de kids
Een rondje Grou met de Sloep? Tijdens het weekend vaart de Sloepenmarkt een aantal keren per dag door het mooie pitoreske watersport dorp Grou.

En de trend van dit moment in de watersport mag niet ontbreken, namelijk een workshop Suppen (staand peddelen). En voor de allerkleinste staat er een springkussen.

Fashion & Life Style
Tijdens het varen wil je kunnen ontspannen en je vooral niet druk maken. Tijdens het weekend van 2 en 3 mei kunt u zich laten informeren over kwalitatieve producten die uw vaartochten een stuk aangenamer zullen maken. Ook komt de watersportmode komt aan bod!

Culinair
Bij hét echte watersportgevoel hoort ook een culinaire proeverij. U kunt ervaren hoe paling op ambachtelijke manier wordt gerookt en mag het nog zelf proeven ook! En als appetizer is er overheerlijk schepijs.

De Sloepenmarkt is beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven kijkt u op www.sloepenmarkt.nl

terug