Volop waterrecreatie tijdens de ANWB Lentedagen op 18 en 19 april

In het weekend van 18 en 19 april 2015 vinden voor het eerst de ANWB Lentedagen plaats in Recreatiegebied Bussloo in Wilp, Gelderland. Organisator ANWB presenteert de dagen als het eerste sprankelende lente-evenement als start van het buitenseizoen.

U kunt er workshops volgen, de nieuwste fietsen en wandelschoenen uitproberen, testrijden op een motor, u laten informeren over de nieuwste trends en producten, meedoen aan het NK Tent Opzetten en genieten van optredens van onder andere de populaire boyband B-Brave.

In deze rij met buitenactiviteiten mag ook de watersport niet ontbreken. Tijdens de ANWB Lentedagen worden er voor jong en oud wateractiviteiten georganiseerd en is het bijvoorbeeld mogelijk om te kanoën, te zeilen of in een waterbal het water over te lopen.

Beide dagen is het evenement van 10.00 tot 17.00 uur geopend, toegangskaarten (vanaf € 6,50 per persoon) kunnen online besteld worden. Meer informatie is te vinden op www.anwb.nl/lentedagen.

 

terug