Unieke Paasactie bij De Valk Yachtbrokers

Tijdens de paasdagen (vrijdag 3 tot en met maandag 6 april 2015) organiseert Jachtmakelaardij De Valk De Paas Taxatie Actie. Tijdens deze unieke actie kunnen jachteigenaren voor slechts € 50,- De Paas Taxatie Bon aanschaffen, waarmee tot en met 1 juni 2015 een officieel taxatierapport kan worden verkregen.

Eigenaren met schepen vanaf 10 meter en niet ouder dan 1995 en een Nederlandse ligplaats komen voor deze actie in aanmerking. De taxatiebon is van 3 tot en met 6 april 2015 verkrijgbaar voor slechts EUR 50 en kan tot en met 1 juni 2015 ingewisseld worden.

Aanschaffen?
De Valk’s Paas Taxatiebon is vanaf vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april 2015 aan te schaffen bij de vijf De Valk vestigingen in Nederland (Hindeloopen, Loosdrecht, Monnickendam, Sneek en Sint Annaland) of via de website www.devalk.nl/taxatieactie. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0888-338222 of welcome@devalk.nl.

Over De Valk
Bijna 70 jaar geleden begon De Valk met de bemiddeling in boten. Daarbij specialiseerde De Valk zich gaandeweg in jachten vanaf 10 meter en met een waarde boven de € 75.000. Ook breidden de activiteiten zich uit en werden er nieuwe diensten toegevoegd aan de jachtmakelaardij. De Valk opende meerdere eigen kantoren in binnen- en buitenland. In de jachtmakelaardij heeft De Valk een zeer solide reputatie opgebouwd en behoort tot de meest vooraanstaande jachtmakelaars met klanten over de hele wereld.

Voor meer informatie over de Valk’s Paas Taxatieactie zie http://www.devalk.nl/taxatieactie.

terug