Recent verhuisde Botenwacht breidt uit met stallingsservice in Ravenstein

De verhuizing van Botenwacht naar Ravenstein is afgerond. Deze nieuwe locatie is niet alleen centraler gelegen, maar biedt ook meer uitbreidingsmogelijkheden.

De vestiging Ravenstein zal niet alleen het kloppend hart zijn van de algehele landelijke Botenwacht organisatie maar zal ook een regionale functie krijgen. Zo zal het bedrijf hier ook regulier onderhoud en reparatie in eigen beheer aanbieden en leent het gebouw zich ook om leden een prima stallingsruimte aan te bieden. Mick Eijsten van Botenwacht: “Wij bieden een verwarmde, beveiligde en verharde ruimte met gratis druppelladerservice, gratis bandenspanningsservice en u mag uw boot gratis zo vaak halen en brengen als dat u wilt. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.”

Meer informatie over de stallingstarieven vindt u op www.botenwacht-pechhulp.nl

Botenwacht
Korte Stukken 5a te Ravenstein
Vanaf 1 april is het Botenwacht Center geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.
T: 0486-460120

terug