Kempers Watersport exclusief dealer voor Finse botenbouwer Axopar

De Finse botenbouwer Axopar heeft Kempers Watersport aangesteld als exclusief dealer voor haar kwaliteitsboten in Nederland en België. Kempers Watersport is vereerd met haar nieuw verworven dealerschap. “Axopar is een prachtige innovatieve aanvulling op onze bestaande merken Boston Whaler, Linssen en Sea Ray en hiermee bieden wij onze klanten meer keuze in segmenten waarin wij nog geen boten konden aanbieden”, aldus Bart Kempers.

Het Finse Axopar Boats combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid met de ruimte en het design van een motorcruiser. Het resultaat hiervan zijn boten en sportjachten met veel praktische gebruiksmogelijkheden, laag brandstofverbruik en een fraai modern en onderscheidend design. Axopar levert via Kempers Watersport per direct een 28-voets model in maar liefst 5 verschillende uitvoeringen variërend van Open tot Cabin. Aan een 23, 37 en 46 wordt hard gewerkt en de 37-voeter zal als eerste daarvan in september leverbaar zijn.

Kempers Watersport zal Axopar op de HISWA Amsterdam Boat Show 2015 van 11 t/m 15 maart aanstaande voor het eerst in Nederland presenteren. Informatie en documentatie is dan voorhanden en geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een proefvaart na de HISWA met het 28-voets model.

Unieke prijs-kwaliteitsverhouding
“We hebben met Axopar Boats een nieuw merk voor de Nederlandse markt met een unieke prijs – kwaliteitsverhouding en daar zijn altijd kansen voor” aldus Bart Kempers. “Tijdens de HISWA zullen wij dan ook middels presentatie van de mogelijkheden binnen het Axopar Boats programma ondersteund door een offerte op maat met plezier de Nederlandse consument hiervan overtuigen.”

Kempers Watersport met Axopar Boats treft u aan in hal 1 met stand nummer 01.512 op de HISWA te Amsterdam.

terug