Flevo Marina Watersport Experience op 9 mei

Op Flevo Marina zijn bedrijven gevestigd uit alle categorieën van de watersport. Voor Flevo Marina Watersport Experience hebben deze bedrijven een interessant en uitgebreid programma samengesteld, waarbij alle facetten van de watersport beleefd kunnen worden.

Op zaterdag 9 mei tijdens de landelijke week van de watersport zetten de watersportbedrijven, gevestigd op de Flevo Marina, hun beste beentje voor. Samen met hun leveranciers organiseren zij een spetterend programma om de watersport over de gehele breedte neer te zetten in een watersport experience. U kunt deze dag naast het bezichtigen van boten en inwinnen van informatie zelf ook actief deelnemen en proeven aan de veelzijdigheid van de watersport: zoals suppen, flyboarden of vaarles krijgen en genieten van de vele voordelen tijdens de voorjaarssale in de watersportwinkel. Het programma wordt nog wekelijks uitgebreid, de actuele status is te vinden op www.flevomarinawatersportexperience.nl.

Naast alle activiteiten kunnen bezoekers natuurlijk ook de sfeer proeven op het terras van restaurant “ Aan ut Water”. Bezoekers die met hun boot het evenement bezoeken, kunnen gratis gebruik maken van een passanten-ligplaats in de haven. En voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het bezoekadres is Overstag 20, 8221 RG Lelystad.

terug