DE Yachting naar La Grande Motte met nieuwe Comet Cat 37

Italiaanse Comar werf lanceert op de Multihull Boatshow in La Grande Motte (15-19 april, Zuid-Frankrijk) haar eerste catamaran van 37 voet. De Nederlandse dealer DE Yachting: “Inmiddels zijn er al drie stuks van verkocht. Ook de eerste 50-voeter is al in ontwikkeling aangezien ook hier de eerste van verkocht is. Daarna volgen de 62 en 80 voeter.”

De Comet cats onderscheiden zich van de andere catamaran werven door hun gebruik van zwaarden of zwenkbare kielen zodat ze veel betere zeileigenschappen hebben. Ook de stroomlijn is veel vloeiender dan we van de andere werven gewend zijn.

Deze 37 voet catamaran heeft een LOA van 11,67 en een breedte van 5,84 m met een diepte variërend van 1 meter tot maximaal 2,24 meter. Een interieur met 2 tot 4 dubbele hutten, 2 luxe badkamers en een ruime eethoek en keuken in de salon tussen de twee rompen. Een ruime kuip met 2 stuurstanden complementeren het geheel. Verder heeft deze catamaran standaard twee 20 Pk motoren en meer dan genoeg diesel- en watercapaciteit. De beginprijs is € 225.000,-.

www.deyachting.nl

terug