Super Lauwersmeer ziet deelname Boot Holland als vooravond groot offensief

De Friese jachtbouwer Super Lauwersmeer maakt zich op voor het belangrijkste jaar uit haar ruim 45-jarige historie. De afgelopen jaren is sterk geïnvesteerd in een gloednieuwe werf, de ontwikkeling van nieuwe modellen en de positionering van het merk. En dat alles komt in 2015 voor het eerst helemaal samen.

Op Boot Holland, dat van 6 t/m 11 februari in Leeuwarden plaatsvindt, zullen twee opgetogen eigenaren staan. De broers Bastiaan en Louis Jousma, sinds 2000 de trotse eigenaren van Super Lauwersmeer, zijn klaar voor de toekomst. “Wij hebben extreem veel geïnvesteerd om ons op te maken voor een glorieuze toekomst”, aldus Bastiaan, de oudste van het duo. “Met de verhuizing van Westergeest naar Noardburgum en daarmee het betrekken van een volledig nieuwe werf werden onze toekomstplannen voor het eerst zichtbaar. Vervolgens hebben wij ons sterk gemaakt om de productie op een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen en waren we toe aan de ontwikkeling van nieuwe modellen”, vervolgt Bastiaan.

Broer Louis, voegt er met een glimlach aan toe dat het succes van de Discovery de verdere groei alleen maar gestimuleerd heeft. “Dankzij de Discovery – die in de pers lovend is beschreven – zijn we meer jachten gaan bouwen en hadden we de mogelijkheid om verder te investeren. Iets dat we natuurlijk gedaan hebben. Wij hebben een drang naar perfectie en dan wil je nooit achteroverleunen”, aldus Louis.

Meer informatie op: www.superlauwersmeer.nl 

terug