Rapsody kondigt R29 Classic in nieuwe stijl aan

Dit jaar brengt Rapsody Yachts een eerbetoon aan zijn geschiedenis met de introductie van de nieuwe Rapsody R29 Classic. De klassieke Rapsody 29 ft. was een groot succes in Europa met retro Scandinavische lijnen, eenvoudige bediening, moderne motor en technologie. Bij het nieuwe model worden deze design kenmerken gebruikt en verbeterd naar de wensen van de huidige tijd.

De originele Rapsody 29 ft. werd geïntroduceerd in 1999 en begon als een compleet hout epoxy schip. Tot op heden is een goed onderhouden exemplaar van de Rapsody 29 ft. nog erg populair op de tweedehands markt.

De nieuwe Rapsody 29 Classic beschikt over een polyester romp en kuip, retro mahonie raampartij, teak dek, moderne Yanmar motor, een tweepersoonsbed, toilet, wasbak en kookstel in de kombuis. Deze eigenschappen maken de nieuwe Rapsody R29 Classic tot een waardige opvolger van de, volgens vele, perfecte weekender.

De Rapsody R29 Classic heeft een introductieprijs van € 139.000 incl. BTW. Voor meer informatie gaat u naar www.rapsody.nl

terug