Pedro-Boat kondigt Paasshow aan op 4, 5 en 6 april

Tijdens het paasweekend (4, 5 & 6 april) krijgt men bij aanschaf van een occasion bij Pedro-Boat een Raymarine kaartplotter cadeau.

De werf in Zuidbroek heeft een breed assortiment met ruim 70 boten in verschillende soorten en maten. Van speedboten tot motorboten in verschillende prijsklassen. Op 4, 5 en 6 april zet het watersportbedrijf de deuren tussen 11.00 en 17.00 open voor publiek. Parkeren is gratis, evenals de entree.

Acties
Hapjes en drankjes worden verzorgd. Daarbij zorgt de werf voor vele acties en extra’s zoals de gratis Raymarine a75 kaartplotter met Navionics EU Small Goldkaart navigatie kaart & WiFi.

Vaarklaar
Bij Pedro-Boat is iedere occasion onderworpen aan een technische inspectie. Bij aflevering is het schip voorzien van nieuwe olie, filters en impeller. “Hiermee is de koper ervan verzekerd dat het schip vaarklaar door ons afgeleverd wordt,” aldus Pedro-Boat.

Meer informatie is te vinden op www.pedro-boat.nl

terug