Dockmate: draadloze bediening van al uw motorfuncties

Als yachtmen met 40 jaar ervaring zochten de bedenkers van Dockmate al geruime tijd naar een betaalbaar draadloos systeem. Tot op heden was dit niet op de markt te vinden, maar nu wel! Dockmate is volledig vanaf nul vanuit het moederbedrijf PPA-Electronics ontwikkeld.

Het resultaat is een uiterst betrouwbaar product waarmee elke schipper zijn schip single handed kan afmeren. Met de toppen van uw vingers bedient men feilloos motor(en) en scheepshoorn. Het systeem kan modulair uitgebreid worden met boegschroef, hekschroef en/of ankerlier.

Het Dockmate systeem kan geplaatst worden op alle boten voorzien van een elektronische motorbediening, ongeacht het type of de lengte van het jacht. De zender wordt bij voorkeur om de hals gedragen, is waterproof en blijft drijven. Hij stuurt een gecodeerd signaal naar de ontvanger welke gemonteerd wordt achter het dashbord. Het signaal reikt tot 50 meter ver. Elke Dockmate is uniek en zal niet verstoord worden door een andere Dockmate.

Bediening is gemakkelijk, precies, veilig en betrouwbaar. Glipt het toestel uit uw handen, dan worden alle systemen ogenblikkelijk in neutraal geschakeld.

Installatietijd max. 1 werkdag incl. testen.
Fabriekswaarborg is 3 jaar.
Richtprijs 2500 € excl. BTW, incl. plaatsing.
www.dockmate.eu

terug