Bouwe Bekking en Wouter Verbraak openen HISWA 2015

Bouwe Bekking, schipper van het Nederlandse Volvo Ocean Race Team Brunel en navigator Wouter Verbraak openen op woensdag 11 maart de HISWA Amsterdam Boat Show 2015 in de Amsterdam RAI. Dat gebeurt traditioneel met het luiden van de HISWA Verenigingsbel. Bouwe Bekking zal via een livestream vanuit Auckland aanwezig zijn. Ook vindt de HISWA Zeilboot-, Motorboot- en Product van het Jaar uitreiking plaats. De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste en meest complete watersportevenement van Nederland,dat zich richt op alle watersporters. De HISWA 2015 wordt van 11 tot en met 15 maart 2015 gehouden in de Amsterdam RAI.

Zeiltheater
Wouter Verbraak zal ook aanwezig zijn in het Zeiltheater op de beurs. Hier zal hij spreken over riffennavigatie in matig gekarteerde gebieden en de ‘inzoomproblematiek’ van digitale kaarten. Na de onfortuinlijke rif-crash van Team Vestas gedurende de tweede etappe van de Volvo Ocean Race zijn hier veel vragen over en bezoekers krijgen hier de mogelijkheid om direct vragen te stellen. Het Zeiltheater is dé ontmoetingsplek voor zeilers met interessante lezingen, reisverhalen en bijzondere anekdotes. Tijdens de komende HISWA zal iedere beursdag in het Zeiltheater aan de hand van verschillende onderwerpen aandacht worden besteed aan de Volvo Ocean Race.

Ook staat de organisatie van het Volvo Ocean Race Festival na een pitstop in Den Haag met een stand op de beurs. Hier kunnen bezoekers terecht voor alle vragen rondom de zwaarste en langste oceanrace ter wereld.

HISWA Amsterdam Boat Show – Boeiend voor iedere watersporter
De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste watersportevenement van Nederland en vormt het ideale moment om het nieuwe vaarseizoen te beginnen. De 60e editie van de HISWA vindt plaats van 11 tot en met 15 maart 2015 in Amsterdam RAI.

Meer informatie is te vinden via www.hiswarai.nl

terug