10 t/m 12 april: Motorbootsneek.nl

Sneek is niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd een begrip in de watersport. Dit jaar organiseert het samenwerkingsverband Motorbootsneek.nl voor de 11e keer haar jaarlijkse voorjaarsshow. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april, zijn bezoekers tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom bij de deelnemende watersportbedrijven die hun locaties openstellen voor zowel nieuwe als ervaren liefhebbers.

De diverse organisatoren slaan de handen wederom ineen om het publiek in staat te stellen de markt, jachten en bedrijven in een informele setting beter te leren kennen. Tijdens de voorjaarsshow zijn bezoekers van harte welkom bij alle deelnemende bedrijven, waarbij geen voorgeschreven route wordt gehanteerd, maar iedereen volledig vrij is in de tijdsbesteding. Zo kan elke bezoeker de dag ideaal inplannen en genieten van een indrukwekkend geheel.

Dat de voorjaarsshow continu blijft groeien, blijkt ook uit het feit dat in 2015 voor het eerst gastdeelnemers meedoen: Van der Vaart Yachting en Super Lauwersmeer meren hun fraaie aanbod af aan de verkoopsteigers om hier te worden bewonderd. Ook het aantal sponsoren en ‘friends’ groeit. Dit enthousiaste netwerk van vooraanstaande partijen maakt deze dag mede mogelijk en draagt watersportliefhebbers een warm hart toe. Voor alle bezoekers, bedrijven en de regio, belooft de voorjaarsshow dus wederom een bijzonder evenement te worden.

De deelnemende bedrijven aan de Voorjaarsshow 2015 zijn:

– Aquanaut Yachting
Vervaardigt een succesvol modellenprogramma, maar ook specials op maat. Presenteert de voor motorboot 2015 genomineerde Aquanaut Andante 438 OC en de nieuwe 438 AC.

– Brandsma Jachten
Presenteert de nieuwe modellen Brandsmavlet 1100AC, Luna 37 en Luna 44, terwijl de Luna 34 Family momenteel in ontwikkeling is.

– Jansma Jacht
Viert haar 25-jarig bestaan met jubileumkortingen en presenteert daarnaast de nieuwe Bavaria New Sport 400 Coupé en Bavaria New Sport 360 Coupé.

– Jetten Yachting
Na de succesvolle lancering van de 50MPC, wordt nu de 50 MPC-Fly gepresenteerd.

– Privateer Yachts
Bouwer van een uitgebreid assortiment van luxe motorjachten volgens de mooiste Nederlandse jachtbouw traditie.

– SK Jachtbouw
Specialist in keuzevrijheid voor de klant, in lengte, accessoires, interieur of indeling, maar ook met de know-how om samen met de klant een Special te ontwikkelen.

– Vivante Yachts
Ontwikkelaar van een elegante vloot met bijzondere prestaties op elk terrein, een uitstekende kwaliteit en vaareigenschappen en afwerking waar het vakmanschap vanaf spat.

– De Valk Yachtbrokers
Introduceert het tot nu toe grootste jacht in de Fjord range: de Fjord 480 open.

Kijkt u voor meer informatie op: www.motorbootsneek.nl

terug