Wanderer 40P voor het eerst te zien op HISWA Amsterdam Boat Show

Hij is nog volop in ontwikkeling: de Wanderer 40P van NAZ-Schepen, maar in maart is hij er helemaal klaar voor. Dan wordt het polyester schip getoond aan de bezoekers van de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI.

De nieuwe Wanderer biedt de voordelen van de kleinere modellen, maar dan met een veel grotere binnenruimte en een stahoogte van 2 meter door het hele schip. Diverse interieurindelingen zijn mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor twee of zelfs drie hutten en kan de keuken boven of juist beneden geplaatst worden.

Ook de Wanderer-40 voldoet aan de eis van zeewaardig, shorthanded zeilen en makkelijk droogvallen. En wederom heeft Martin Bekebrede zijn stempel op het ontwerp gedrukt. De ontwikkeling van mallen en pluggen is in eigen huis uitgevoerd.

Meer informatie is te vinden op www.nazeeuw.nl

 

terug