North-Line Yachts neemt Consonant Yachts over

North-Line Yachts, bouwer van de North-Line motorjachten neemt Consonant Yachts B.V. over. Het in Vriezenveen gevestigde Consonant Yachts heeft de afgelopen tien jaar ruim zeventig Kusters- en Noaber motorjachten op de markt gebracht. Vorig jaar is Consonant Yachts in zwaar weer terecht gekomen en zijn de activiteiten overgenomen door een club van Kustereigenaren. 

Afgelopen periode is deze club van eigenaren onder leiding van Herman van der Most op zoek gegaan naar een nieuwe partij om de bouw en onderhoud van de Kusters en Noabers voort te zetten. Consonant Yachts zal invoegen in de bestaande organisatie van North-Line Yachts in Harlingen. Alle Kuster- en Noabermodellen van 31 tot en met 47 voet zullen opnieuw op de tekentafel komen te liggen. 

In samenspraak met een aantal eigenaren zullen de nodige aanpassingsvoorstellen worden gedaan. Naast de bouw van nieuwe jachten kunnen huidige Kustereigenaren bij de werf in Harlingen terecht voor winterstalling, ligplaatsen of onderhoud. Ook aanpassingen aan bestaande interieurs, grotere refitklussen en aanpassingen op motorisch en/of elektrisch gebied kunnen door de werf worden verzorgd.

terug