C-Yacht toont C-Yacht 1250i Centre Cockpit op Boot Düsseldorf

C-Yacht komt met een wereldprimeur op Europa’s grootste botenshow BOOT Düsseldorf 2015. De jachtbouwer uit Lelystad presenteert daar vanaf 17 januari het nieuwe vlaggenschip, de C-Yacht 1250i Centre Cockpit. Het nieuwe C-Yacht model is volgens de werf de logische opvolger van de C-Yacht 1250. “Met de introductie van de nieuwe 1250i zijn wij definitief een weg ingeslagen van kwaliteit, veiligheid en persoonlijk design.”

Eigen inbreng
De nieuwe C-Yacht 1250i is voor zeilers die eigen inbreng in het design en uitvoering belangrijk vinden. En die hun schip naar individuele wensen en eisen willen laten bouwen. De 1250i is leverbaar in 20 verschillende uitvoeringen en er is volop ruimte voor eigen inbreng bij de bouw van het schip.

Persoonlijk
Door het nieuwe ontwerp heeft de eigenaar keuze uit meerdere indelingsvarianten qua interieur van het jacht. Er zijn bijvoorbeeld 5 verschillende voorhut indelingen waaronder een 2 of 3 persoon voorhut, of een gastenhut met douche, en zelfs een werkbank is denkbaar. Het nieuwe interieur is leverbaar in een Class uitvoering, of de modernere Club variant.

Ook bovendeks heeft de zeiler veel ruimte om het schip naar eigen wensen samen te stellen.

Innovatie
“De 1250i is eleganter en gericht op nog meer bedieningsgemak en betere prestaties. En uiteraard met het duidelijke kwaliteitsstempel van C-Yacht,” zegt Jan Muller, directeur en eigenaar van C-Yacht. “De i staat voor innovatief en dat is goed te merken met maar liefst tientallen innovaties. Zo biedt het gehele nieuwe interieur vele verbeteringen en is dit te leveren met meer ruimte voor eigen inbreng. Ook het exterieur is aangepakt met een nieuwe deklayout en tuigage.”

BOOT Düsseldorf
De wereldprimeur is te zien vanaf 17 januari 2015 op BOOT Düsseldorf, hal 15 A21. Ze ligt daar in de CLUB uitvoering met een 3 persoons voorhut.

Voor meer informatie over de C-Yacht 1250i kunnen klanten terecht bij de werf in Lelystad of bij een van de dealers in Duitsland, Engeland, Rusland en Japan.

terug