Boten- en Camperbeurs Gorinchem benoemt YachtFocus en ANWB Waterkampioen tot mediapartners

Gorinchem maakt zich op voor de achtentwintigste editie van de Boten- en Camperbeurs Gorinchem. Op 25 en 26 september zal dit jaarlijkse evenement in een vernieuwde vorm plaatsvinden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn deze editie alle deelnemende boten te vinden op één locatie, namelijk in de sfeervolle entourage van de historische binnenstad. Daarbij verwacht de organisatie wederom een aantrekkelijke mix van particulieren en bedrijven. Om dit te bewerkstelligen start zij een speciale actie met YachtFocus en ANWB Waterkampioen.

Boten- en Camperbeurs Gorinchem is een prachtig buitenevenement in de Gorinchemse binnenstad waar zowel bedrijven als particulieren een nieuwe of tweede hands boot of camper kunnen (ver)kopen. De jaarlijkse beurs wordt gehouden in en rondom de Lingehaven (boten) en het terrein Buiten de Waterpoort Gorinchem (campers). Voor bezoekers is de toegang tot de beurs gratis.

Speciale actie voor particuliere deelnemers
Nieuw in 2015 is de unieke, versterkte samenwerking met YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Naast de promotie in de print en online media waardoor ongetwijfeld méér watersporters de beurs zullen bezoeken, profiteren particuliere deelnemers van een aantrekkelijk extraatje. Wie de boot vóór 18 augustus 2015 inschrijft krijgt een gratis advertentie in het septembernummer van YachtFocus Magazine en het oktobernummer van de Waterkampioen. Daarbij staat de boot ook vier maanden lang op de websites YachtFocus.com en Anwbwatersport.nl en op de zojuist geïntroduceerde YachtFocus Botenapp. Nog interessanter is het aanbod voor deelnemers die zich vóór 1 juli 2015 inschrijven. Deze boten worden namelijk ook in het augustusnummer van YachtFocus Magazine en in het septembernummer van de Waterkampioen gepromoot.

Meer informatie over de beurs en de deelnametarieven zijn te vinden op www.botenencamperbeursgorinchem.nl

terug