Bootcentrum Geertsma viert 50-jarig bestaan op 25ste Boot Holland

Bootcentrum Geertsma bestaat dit jaar een halve eeuw en is al 25 jaar te vinden op Boot Holland in Leeuwarden.  De Friese jachtbouwer zag de BEGE veranderen van een 7,50 meter open kruiser met buitenboordmotor tot een 13 meter jacht met de benodigde luxe.

Ook dit jaar is Bootcentrum Geertsma weer aanwezig op Boot Holland te Leeuwarden. Dit maal met de vernieuwde modellen 11,50 OK en de Patrouille 10,50.

De 11,50 OK is voorzien van het nieuwe NMEA2000 systeem. Met dit systeem wordt alle hardware in het schip aan elkaar gekoppeld en voorzien van één softwaresysteem. Alle gegevens worden weergegeven op een 19-inch Touch screen met mini PC, wat voorzien wordt van het Stentec navigatie system. Verder beschikt het schip over een Webasto diesel systeem, wat zorgt voor een goede verwarming van het schip en voor een constante levering van warm water. Ook is er een wasmachine aan boord waardoor dit schip geschikt is voor een langer verblijf.

De schepen worden groter en luxer, maar aan de BEGE visie is nog nooit wat veranderd: Veel schip voor weinig geld.

Meer informatie is te vinden op: www.bootcentrum-geertsma.nl

terug