Boarncruiser 1300 Elegance op afspraak te bezichtigen op Boot Düsseldorf

In 2014 kwam de nieuwe Elegance-lijn van de tekentafel. Een zeer modern en tijdloos ontwerp met een enorme binnenruimte op salon niveau en een indrukwekkende styling en oogstrelend lijnenspel uitgevoerd in staalbouw. Tijdens de komende Boot Düsseldorf ( 17 t/m 25 januari 2015) is de Boarncruiser 1300 Elegance – Sedan voor het eerst te zien op de Boarnstream-stand in Hal 17.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak
Er is van publiek en pers grote belangstelling voor de wereldprimeur van de Boarncruiser Elegance. Om iedereen in de gelegenheid te stellen het schip te bezichtigen zonder te lange wachttijden vraagt de werf belangstellenden een gewenste dag en tijdstip van het bezoek aan te geven. Dit kan via de website: www.boarnstream.com

terug