Online executieveiling voor Sunseeker Superhawk 48

Voor een zacht prijsje een Sunseeker aanschaffen? Van 12 tot en met 16 december vindt de online executieveiling plaats van een Sunseeker Superhawk 48 via veilingplatform BVA-Nautic.com. Vrijdag 12 december van 11.00 tot 13.00 uur is het motorjacht te bezichtigen in Jachthaven de Vesting in Hellevoetsluis.

De Sunseeker Superhawk 48 “Black Fox” is afkomstig uit een faillissement en wordt geveild in opdracht van een gerechtsdeurwaarder. Het motorjacht, gelegen te Hellevoetsluis is ruim 14 meter lang en is in 2002 gebouwd door de gerenommeerde bouwer uit Het Verenigd Koninkrijk.

Ruime uitrusting
Het motorjacht beschikt over drie 285 PK Volvo Penta motoren, heeft een Raytheon ST 60 dieptemeter en een automatische piloot. Verder zijn er extra voorzieningen zoals een douchecabine, een zonnedek voor en achter, koelkasten zowel binnen als buiten, een Alpine Audio/DVD systeem en een reddingsvlot.

Veilinginformatie
Het jacht ligt in de jachthaven De Vesting te Hellevoetsluis en is op vrijdag 12 december van 11.00 tot 13.00 uur te bezichtigen. Aanmelden voor de kijkdag kan via: info@bva-nautic.com. Het openingsbod van het jacht is €45.000,-.

Over BVA Nautic B.V.
BVA Nautic is een initiatief van BVA Auctions met als doelstelling het bieden van een onafhankelijk online platform voor het (executoriaal) veilen van boten en schepen. De schepen worden veelal geveild in opdracht van de bank en/of curatoren en staan onder toezicht van de notaris.

Bieden kan vanaf 12 december vanaf 12.00 uur op www.bva-nautic.com.

terug