Kerstshow met spectaculaire eindejaarsaanbieding bij Sloepenmarkt in Grou

De winterberging zit erop bij Sloepenmarkt in Grou. Zo’n 210 boten liggen winterklaar in de vorstvrije loodsen en worden pas in maart weer uit hun roes gehaald. Maar vóór het zover is, sluit de sloepenhandelaar eerst 2014 nog feestelijk af. Op 27 en 28 december nodigen ze alle bootliefhebbers uit voor de Kerstshow. Bart van den Berg: “Met ruim 65 jonge sloepen en motorboten in de showroom is er voldoende te bezichtigen.”

Ook kunnen gasten op deze dag een kijkje nemen bij de winterstalling en in het magazijn en worden er verse oliebollen en warme chocomel geserveerd. De open dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Eindejaarsaanbieding
De hele maand december houdt Sloepenmarkt een speciale actie. Wie in de maand december een boot koopt, ontvangt een kledingwaardecheque van 500 euro te besteden bij Rinsma Fashion Plaza. Daarbij mag gebruik worden gemaakt van een personal shopper die kan adviseren in de winkel.

Leest u meer hierover op www.sloepenmarkt.nl

terug