Allures presenteert nieuw vlaggenschip voor 2015

Met trots laat Grand Large Yachting weten dat de bouw van haar nieuwe vlaggenschip, de Allures 52, is begonnen. Trouw aan het concept van Allures is ook dit schip voorzien van variabele diepgang voor een groot vaargebied, een aluminium romp voor maximale veiligheid en een composiet dekopbouw voor ergonomie, prestaties en comfort.

Dit nieuwe model, ontwikkeld in samenwerking met Berret-Racoupeau Yachtdesign, heeft alle kenmerken van een Allures. De Allures 52 is volledig in 3D ontworpen. De afwerking is daardoor feilloos en individuele wensen kunnen tot in detail voor de eigenaar worden uitgewerkt.

Het moderne interieur is praktisch en ruim opgezet, met ongekend veel bergruimte. Ergonomisch zet de Allures werf met haar nieuwe vlaggenschip een nieuwe standaard. Ontworpen voor het maken van lange reizen heeft de Allures 52 een hanteerbare, moderne tuigage en een efficiënt onderwaterschip.

Op Salon Nautique en Boot Düsseldorf zijn de foto’s van de eerste bouwfase en de tekeningen van het eerste schip te zien wat in de zomer van 2015 te water zal gaan. Meer informatie over de Allures 52 vindt u opwww.rossinante.com.

terug