Pizzaboot in Jachthaven Nauerna

Het restaurant van Jachthaven Nauerna (het voormalige Long Beach) zal deze winter grondig worden gerenoveerd. Havenmeester Pepijn Doeswijk heeft als tijdelijke oplossing ondernemer Marco Holst bereid gevonden zijn ‘pizzaboot’ Club Riverside af te meren in de jachthaven aan zijkanaal D van het Noordzeekanaal, vlak bij Assendelft en Westzaan.

Bezoekers, houders van vaste ligplaatsen, omwonenden en passanten kunnen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur lekker loungen in Club Riverside en genieten van het vrije uitzicht over de haven, het pittoreske dorpje en de verder gelegen polders. En uiteraard van een kopje koffie of ander drankje, en van een heerlijke pizza (à 10 euro), gebakken in een houtgestookte oven.

Jachthaven Nauerna is gelegen aan de Kanaaldijk 33 te Assendelft, aan zijkanaal D van het Noordzeekanaal.
www.jachthavennauerna.nl

terug