Nieuwe Da Vinci 32S op Boot Düsseldorf

In januari 2015 zal op Boot Düsseldorf de internationale introductie zijn van het nieuwste schip van Da Vinci Yachts uit Sneek. Het gaat om de Da Vinci 32S een luxe cruiser van 32 ft. getekend door Vripack.

De nieuwe Da Vinci 32S is uitgevoerd met een keuken unit in de cockpit en een deur in de spiegel voor een eenvoudige doorgang naar het zwemplateau. De ruime U-bank biedt plaats aan meerdere personen en kan tevens gebruikt worden als zonnebed. De luxe bestuurders bank en stoel maken ook langere vaartochten uiterst comfortabel.

Voor het interieur kan gekozen worden voor een rondzit welke middels de verzinkbare tafel omgebouwd kan worden naar een royaal 2-persoonsbed, of voor de indeling met een vast dubbel bed. In het interieur bevindt zich verder een ruime natte cel met toilet en douche voorziening. Naar keuze is het schip uit te voeren met enkele of dubbele Volvo Penta motorisering van 1 x 140 pk tot 2 x 200 pk waarbij een snelheid gehaald wordt van 40 knopen.

Het schip is mede ontwikkeld voor de internationale markt nadat er een contract is gesloten met de grootste jacht dealer in Australisch en Nieuw Zeeland: e-Yachts, onderdeel van de Windcraft Group.

De eerste schepen zijn in aanbouw voor Australië, China en Nederland.  De vanafprijs is € 194.500 incl. Btw.

terug