Jubileumeditie: in maart 60ste HISWA Amsterdam Boat Show

Op 11 maart 2015 gaat het nieuwe watersportseizoen van start tijdens het grootste watersportevenement van Nederland, de HISWA Amsterdam Boat Show. Met maar liefst acht werelden valt er voor iedere watersporter genoeg te zien en te beleven. Van bootaccessoires tot surfboards, van onderhoudworkshops tot zeilclinics en van navigatieapparatuur tot watersportkleding. En niet te vergeten de honderden sloepen, open zeilboten, daysailers en sportboten die doorgaans hetzelfde seizoen nog het water op kunnen.

Voor de tweede keer is er HISWA Klassiek met een mooie collectie klassieke boten en onderdelen en het segment funsport wordt dit jaar nog groter. Hier is alles te vinden op het gebied van o.a. wind- en kitesurfen, wakeboarden en stand up paddling (SUP). Dit jaar zal de 60e editie plaatsvinden van woensdag 11 tot en met zondag 15 maart 2015.

HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van woensdag 11 maart tot en met zondag 15 maart 2015 in Amsterdam RAI. Openingstijden: woensdag van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Wie online kaarten bestelt, krijgt korting en betaalt € 12,50. Voor jongeren tot en met 16 jaar is de toegang gratis.

Meer informatie via de website: www.hiswarai.nl.

terug