Jetten Yachting lanceert de 50 MPC-FLY

Na de succesvolle lancering van de 50 MPC introduceert Jetten Yachting nu de 50 MPC-FLY. De samenwerking tussen Jetten yachting en Vripack Naval Architects heeft geresulteerd in een uniek en innovatief ontwerp de “50 MPC-FLY”. Een technisch hoogstandje van Nederlandse jachtbouwkwaliteit gecombineerd met een modern lijnenspel. De 50 MPC en de 50 MPC-FLY hebben hierdoor een unieke identiteit gekregen.

Bij het ontwerpen van de 50 MPC was vanaf het begin duidelijk dat er ook een 50 MPC-FLY zou komen. Dit had niet alleen een esthetische achtergrond, maar hierdoor kon ook extra aandacht worden besteed aan de stabiliteit en dus zeewaardigheid die bij de ontwikkeling van de 50 MPC als ontwerpeis was meegenomen. De FLY-bridge is volledig geïntegreerd in de opbouw en vormt op die manier een naadloos geheel met de 50 MPC. Het resultaat is een prachtig lijnenspel voor zowel de 50 MPC als de 50 MPC-FLY.

De 50 MPC-FLY heeft een centraal geplaatste stuurconsole met daaromheen een riante loungebank, hierdoor stuurt de kapitein centraal tussen zijn gasten. Dit in tegenstelling tot traditionele schepen waar sturen op de flybridge vaak een eenzame aangelegenheid is. Dit is met recht een innovatie te noemen. Ook de design bimini is geen “after thought” maar al meegenomen in de eerste ontwerpfase, net als de luxueuze sunbeds. De combinatie van de modernste technieken en design maken de 50 MPC-FLY uniek.

De 50 MPC serie is ontworpen volgens het mid-cabin-concept. Dit betekent dat de master bedroom in het middelste deel van het jacht is geplaatst voor maximaal comfort en ruimte. Door het panoramaglas in de salon kunt u rondom genieten van een fantastisch uitzicht. Dit genieten wordt hervat in de eigenaarshut en gastenhut door toepassing van de slim geplaatste hull windows. Door het grote oppervlak van de eigenaarshut biedt deze ruimte aan; een Queen size bed, een kaptafel, een walk in closet en luxe ensuite sanitair. Een Viproom met Queen size bed, een gastenhut en een tweede gescheiden sanitaire accommodatie voor de gasten completeren het geheel in het voorschip. Comfort in optima forma.

Bijzonder aan de 50 MPC is tevens het ‘easy convert cabin’ systeem dat naar eigen behoefte is in te delen. In een handomdraai kunt u een kantoor met seaview of een luxe cabine met stapelbed creëren.

De 50 MPC-FLY is leverbaar als waterverplaatser of als halfglijder en wordt standaard uitgerust met twee zuinige 6 cilinder Deutz dieselmotoren van 170 pk elk. Kiest u voor twee maal 370 pk, dan is de topsnelheid 14 knopen. Daarmee biedt de 50 MPC-FLY u veel vaarcomfort in bijvoorbeeld de Middellandse Zee, of luxe cruisen naar Scandinavië. 50 MPC-FLY is 14.92 meter lang, 4.88 meter breed en heeft een diepgang van 1.30 meter en is CE-A gecertificeerd.

terug