Flyer Yachts en Rapsody Yachts kondigen een samenwerking aan

Flyer Yachts en Rapsody Yachts kondigen een samenwerking aan. Flyer Yachts heeft voor deze samenwerking Rapsody Yachts de licentie verstrekt om de Flyer 33 in de markt te zetten en te produceren. Diederik van Golen van Rapsody Yachts: “Voor Rapsody Yachts is dit een unieke kans om hun retro gelijnde motorjachtenlijn uit te breiden met een schitterende daysailer.”

De Flyer 33 is een premium daysailer met schoonheid, performance en comfort. Van Golen: “De Flyer 33 past perfect in Rapsody’s huidige modellengamma en is een echte aanwinst”.

De gerenommeerde Dykstra Naval Architects zijn verantwoordelijk voor het design dat een combinatie biedt tussen een moderne loodrechte boeg, een lange klassieke spiegel en een elegant, laag vrijboord. Jeroen de Vos van Dykstra Naval Architects: “De Flyer 33 is een waar gentlemen’s jacht met een aantrekkelijk ontwerp wat normaal alleen wordt gezien op superjachten”.

De Flyer combineert elegantie met uitstekende zeileigenschappen. Dit is onder andere te danken aan de zeilen: een North Sails rolfok, een doorgelat grootzeil en een optionele 65 m2 gennaker om zeilprestaties op ruimwindse koersen te verhogen. Tijdens de eerste proefvaart werd al een snelheid van 10 knopen gehaald. Rutger Mohr, oprichter van Flyer Yachts: “De combinatie van schoonheid en uitstekende zeileigenschappen geven veel zeilplezier”.

De Flyer biedt uitstekende mogelijkheden om comfortabel een weekend aan boord te blijven. Benedendeks is een ruim tweepersoons V-bed met twee additionele bedden om in totaal vier man royaal te kunnen accommoderen. De kombuis heeft een wasbak en een grote (40L) koelkast om de drankjes koud te houden. De voorste hut kan worden afgesloten door middel van een privacy gordijn. Haar “Herreshoff” afwerking met witte panelen en teak accenten geven het interieur zowel klasse als een tijdloze uitstraling.

De Flyer 33 wordt compleet in Nederland gebouwd om de beste kwaliteit te garanderen voor vele jaren. De prijs voor de Flyer 33 is vanaf: € 123.140,- excl. BTW voor de Classic uitvoering.

 

terug