Botenwacht gaat verhuizen en breidt flink uit

Na een aantal jaren van stabiliteit is Botenwacht Nederland weer aan het groeien. Meer diensten, meer leden en meer samenwerkingsverbanden hebben er dan ook toe geleid dat de huidige huisvesting van Botenwacht niet meer toereikend is. 

Per 1 januari 2015 zal Botenwacht Nederland  de intrek nemen in een groter pand te Ravenstein. Naast de landelijke diensten zoals pechhulp op locatie, regulier onderhoud op locatie en de uitvoering van preventiechecks op locatie heeft Botenwacht nu ook mogelijkheden om activiteiten ‘in huis” te doen. Denk hierbij aan winter en zomerstalling, reparatie en onderhoudswerkzaamheden, verkoopactiviteiten met betrekking tot watersportartikelen en het beheren van een onderdelenmagazijn.

Mick Eijsten vertelt: “De komende maanden zullen we ter hand nemen om te verhuizen en het pand in te richten. Vanaf 1 januari is iedereen van harte welkom voor een kop koffie aan Korte Stukken 5a in Ravenstein.”

terug