29 november: Cruising Day bij Hutting Yachts

Verre reizen over zee, de beleving en realisatie van de ultieme droom staan centraal tijdens de Hutting Yachts Cruising Day op zaterdag 29 november. Vanaf 10:30 uur heeft de jachtwerf haar deuren geopend om u een inspirerende en informatieve middag over zeereizen, refit, onderhoud en verschillende projecten te geven.

Lezingen
Neem een kijkje op de Hutting jachten, deel verhalen met zeezeilers, bekijk het tweedehands aanbod en woon informatieve lezingen bij. Ook kunt u kennis maken met de vakmensen die de schepen bouwen en onderhouden.

Klaar voor een wereldreis 
De specialisten van Hutting Yachts zullen in het kader van complete refit uitleg geven over de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw schip: van het vervangen van teakdekken tot het spuiten van romp en opbouw. Hierbij kunt u kijken naar een van hun nieuwe projecten: refit en wereldreis klaarmaken van een 70 ft “classic” van Hoek design.

Kortom; een inspirerende en informatieve middag voor iedere zeilliefhebber die kwaliteit en design hoog in het vaandel heeft.

Programma Cruising Day

10.30 uur aanvang Cruising Day

11.30 uur presentatie Paul Peeters: ervaringen CAM race 2014

12.15 uur presentatie Jeroen Nauta: zeilreis Patagonie en South Georgia

13.00 uur presentatie Jan Steenmeijer: zeilen in Scandinavië.

13.45 uur presentatie Peter Engelhart: reis naar de lofoten.

14.30 uur presentatie Bojan Michiels van Kessenich. Bojan vertegenwoordigt de WCC (World Cruising Club). (WCC is o.a. de organisator van de ARC en vele andere blue water evenementen)  Bojan houdt een presentatie over de onderwerpen veiligheid aan boord, cruisen met 2 personen, world cruising (ARC) en nachtzeilen.

16.30 einde cruising day

U vindt Hutting Yachts op Stienplaat 3 in Makkum. Meer informatie over de werf vindt u op www.hutting.nl

terug