YachtFocus Media lanceert BootAanBoot.nl als moderne nieuwssite voor de watersport

Watersporters kunnen voortaan het nieuws over hun hobby vinden op BootAanBoot.nl. De gloednieuwe nieuwssite is fris, modern en verrassend en brengt dagelijks de berichten die watersporters interessant vinden. BootAanBoot.nl is een initiatief van YachtFocus Media.

BootAanBoot.nl is gelanceerd op 2 oktober 2014, vanuit de behoefte om intensief nieuws te brengen over de watersport op een manier die ook een jonger publiek aanspreekt. Hoofdredacteur Valérie Sambrink Sanderink: “Op BootAanBoot.nl komt het watersportnieuws op een overzichtelijke manier samen. We maken gebruik van nieuwslinks naar andere media en publiceren artikelen van de eigen redactie. Daarbij is er ook aandacht voor spectaculair foto- en filmmateriaal.”

Bij de nieuwe site is veel aandacht besteed aan goede toegankelijkheid. Niet alleen voor PC’s, maar vooral ook voor mobiele apparaten zijn de navigatiefuncties geoptimaliseerd. “Deze eerste week kwam meer dan de helft van onze bezoekers via de smartphone of tablet,” aldus Sambrink Sanderink. “Natuurlijk hebben we ook een goede integratie met social media.”

Bezoekers van BootAanBoot.nl kunnen zelf ook berichten insturen. Dit kunnen persberichten van watersportbedrijven zijn, maar bijvoorbeeld ook persoonlijke berichten van bezoekers. Zij kunnen leuke vaarverhalen, foto’s, wetenswaardigheden en tips delen. Iets inzenden kan via redactie@bootaanboot.nl. De eerste 100 inzenders van een verhaal dat wordt gepubliceerd maken kans op een luxe YachtFocus-tas.

Neem een kijkje op www.bootaanboot.nl

terug