Vrolijk Watersport Uitgeest wordt Blue Peter Watersport

Per 1 januari 2015 wordt de watersportwinkel Vrolijk Watersport Uitgeest overgenomen door Bart Prins. Alle activiteiten worden voortgezet onder de naam Blue Peter Watersport.

De huidige eigenaren van Vrolijk Watersport Uitgeest gaan hun aandacht richten op de Vrolijk Watersport vestiging in Scheveningen maar blijven voorlopig een aantal dagen per week assisteren in Uitgeest. De nieuwe eigenaar, Bart Prins, is ruim tien jaar werkzaam binnen de watersportindustrie; eerst als flottieljeschipper en assistent basismanager in Griekenland en na terugkomst in Nederland als technisch verkoper in de watersportdetailhandel.

“Van jongs af aan ben ik al actief als watersporter. Jaren geleden vond ik het al geweldig om van mijn hobby mijn beroep te maken. Nu, met deze stap naar een eigen watersportwinkel, wordt dat gevoel alleen maar mooier. De watersportbranche is een erg diverse branche. De meeste mensen waarmee je in contact komt zijn bezig met hun hobby en daarom vaak goed gehumeurd. Dit alles maakt het ondernemen in de watersport tot de ultieme uitdaging”.

Vrolijk Watersport Uitgeest, gevestigd in Jachthaven Zaadnoordijk aan de Lagendijk in Uitgeest biedt ruim 500 m2 aan accessoires voor zeil- en motorboten. Naast een zeer uitgebreide selectie aan watersportartikelen, heeft Vrolijk Watersport Uitgeest artikelen voor het onderhoud van de boot, zeilkleding, navigatie-elektronica en diverse technische onderdelen op voorraad. Vrolijk Watersport Uitgeest is officieel Yamaha-dealer en biedt tevens allround jachtservice en -onderhoud. Als Blue Peter Watersport zullen al deze activiteiten onveranderd doorgaan of uitgebreid worden.

De nieuwe naam Blue Peter Watersport is afgeleid van de seinvlag letter P, die in de scheepvaart gehesen wordt in de haven als het schip bijna zal vertrekken en dat de opvarenden aan boord moeten gaan.

Meer info op: www.bluepeterwatersport.nl

terug