Sea Independent nu ook op de Bahama’s

Het internationale jachtmakelaarsnetwerk Sea Independent heeft er een agent bij en niet op de minste locatie: Virginia Lee en Matthew Janes starten een Sea Independent kantoor op de Bahamas.

Het duo licht toe: “Dit is een land dat rijk is aan vaargebieden, bekend is om de wereldklasse vissen en het is dé toegangspoort naar het Caribisch gebied. Kortom: de Bahama’s lenen zich prima voor de watersport. Al decennia lang blijken de Bahama’s zeer aantrekkelijk bij zeilersvissers en vakantiegangers van over de hele wereldWat is dan een betere plek om een boot te bezitten of een gebruikt vaartuig te vinden? Daarbij hebben we hier veel veilige ankerplaatsen en havens en zijn we gemakkelijk bereikbaar vanaf luchthavens. We hebben meer dan 35 jaar watersportervaring op deze eilanden en zijn al vele jaren actief in de wereld van de botenbouw, jachtverhuur en bootleveringen.”

terug