Introductie Antaris Seventy7

Na de succesvolle introducties van de Antaris Fifty5 en Sixty6 volgt nu de introductie van de Antaris Seventy7. Een vergelijkbare vormgeving echter toch geheel vernieuwend in een SE (Sport) en een Cabin uitvoering. Niet voor niets is de kreet ‘anders dan alle andere van toepassing op het merk Antaris’.

Seventy7 Open
De Antaris Seventy7 SE is een sportief ogende boot en uitermate geschikt om zowel rustig als snel (sportief) te varen. De 2-persoons zitbank en besturing is in het midden van de boot gepositioneerd. Standaard wordt de boot voorzien van een Vetus 27 pk 3 cilinder dieselmotor. Andere merken en motorisering tot 200 pk zijn leverbaar waardoor het mogelijk is om te wakeboarden en/of te waterskien. Het sportieve karakter van deze boot wordt hiermee onderstreept. Het herkenbare en eigentijdse ontwerp is bijzonder fraai en door de toepassing van een afsluitbare doorgang in de spiegel met een geïntegreerd zwemplateau zeer functioneel. De rondzit voor- en achterin biedt veel zitruimte en is optioneel geschikt voor 4 slaapplaatsen. Verder is de boot voorzien van een afsluitbare toiletruimte.

Seventy7 Cabin
De Antaris Seventy7 Cabin is een modern en sportief vormgegeven boot. De afsluitbare kajuit wordt uitgevoerd met een rondzit die door een eenvoudige handeling omgeturnd kan worden tot een 2-persoons bed. De kajuit is verder voorzien van een kombuis en een toiletruimte. De zeer ruime kuip biedt veel zit- en bergruimte en is voorzien van radarbeugel. Optioneel kan van de rondzit achterin een 2-persoons bed worden gemaakt waardoor de boot beschikt over 4 slaapplaatsen. Het herkenbare en eigentijdse ontwerp is bijzonder fraai en door de toepassing van een afsluitbare doorgang in de spiegel met een geïntegreerd zwemplateau zeer functioneel. De zitplaats voor de bestuurder is met een luxe stoel midscheeps aan stuurboordzijde gepositioneerd en biedt veel overzicht. De vaste raampartij en hoge spray hood maken het mogelijk om onder alle weersomstandigheden droog te varen. Nederlands vakmanschap met een mediterrane uitstraling.

De afmetingen: Lengte over alles 8.05m, Breedte 3.25m en een diepgang van 0.75m.

Verkrijgbaar en te bezichtigen vanaf 31 oktober 2014

www.antarissloepen.nl

terug